Eden Collection
Alt

Green World Tour

Naast de grote diversiteit aan groene kamerplanten van de Eden Collection is het concept van de ‘Green World Tour’ ontstaan. De planten van Eden Collection komen namelijk vanuit de hele wereld; onze planthunter ontdekt in alle werelddelen de mooiste schatten van de natuur. Voor jezelf om te koesteren of om door te geven aan een speciaal persoon. Schrijf in dat geval een berichtje op het kaartje en deel de liefde voor groen. De plantjes in de flesje van de Green World Tour zijn erg makkelijk te verzorgen: een paar druppels water elke drie weken. Sterke planten dus! Het robuuste glaswerk zorgt voor een stoer en tijdloos uiterlijk wat past in elk interieur!

green love LC 05-1
Swipe om te navigeren
Bottle - Senecio stapeliaeformis Green World Tour
Bottle - Cactus florida Green World Tour
Bottle - Crassula Tenelli ® Green World Tour
Bottle - Delosperma echinatum Green World Tour
Bottle - Rhipsalis mesembryantemum Green World Tour
Bottle - Haworthia attenuata Green World Tour

Summer Collection

De Summer Collection is een speciale outdoor collectie binnen de Eden Collection. Deze collectie bestaat uit twee planten die speciaal uitgekozen zijn voor buiten. Deze planten kunnen beter tegen koudere temperaturen. De Summer Collection is geschikt om vanaf het vroege voorjaar tot in de late herfst buiten te staan. Ideaal voor het terras, op je balkon of de veranda.

De planten zijn erg gemakkelijk in de verzorging, ze hebben namelijk niet veel water nodig. Daarnaast passen ze door het neutrale en tijdloze uiterlijk bij elke stijl. Een geschikt cadeautje dus voor familie, vrienden of jezelf!

1020885
Swipe om te navigeren
Summer Collection - Kalanchoe thyrsiflora Summer Collection
Summer Collection - Sinocrassula yunnanensis Summer Collection