Eden Collection

Begonia masoniana Mountain ® - XPLORE

Eden Specials
Waar verkrijgbaar
icon-water 1x wk Water
icon-sun Indirect Licht
icon-temperature 15-25 Temperatuur
icon-nutriments 1x pm Voeding
Potmaat 15 cm
Pot icon
Ideaal voor industrial, jungle, retro Stijl
Watering can icon

Ons advies

De Begonia masoniana Mountain ® is één van de vier masoniana Begonia’s uit de Eden Collection. De Begonia Mountain is een opvallende plant door de bijzondere tekening op het blad en de dieprode rand random het blad. Wat deze plant ook bijzonder maakt, zijn de haartjes die groeien op het blad. Door de beharing onstaat er een unieke glans wanneer de zon erop schijnt. Ontdek de schoonheid van de wereld door het naar binnen halen van deze plant.

De Begonia Mountain staat het liefste op een plekje met helder, indirect licht aangezien teveel direct zonlicht zonnebrand op de bladeren kan geven. Het is belangrijk om de potgrond licht vochtig te houden. Elke week een beetje water geven is voldoende. Wil je meer weten hoe je de plant moet verzorgen? Bekijk dan de video van Mama Botanica die ze speciaal voor de Begonia masoniana soorten gemaakt heeft. De PBR code waarmee deze plant kwekersrechtelijk wordt beschermd is: EC-BEGON-1902.

 

 

Begonia River

Familie

Een Begonia is een plant die bestaat in zeer veel verschillende soorten, zo zijn er meer dan 1000 gekende soorten Begonia’s. Dit maakt deze plantenfamilie dan ook één van de meest omvangrijke geslachten uit de botanica. De Begonia masoniana is één van deze vele en de Eden Collection bevat vier masoniana varianten. Deze soorten zijn ontdekt op unieke plekken in Vietnam. Wil je meer weten over de reis die deze planten afleggen, bekijk dan het etiket van de plant.  De vier soorten zijn Begonia Jungle, Begonia Mountain, Begonia River en Begonia Rock. Bekijk ze allemaal op onze website!

Van dezelfde familie

Swipe om te navigeren
Microsorum Crocodyllus - Croco Loco Eden Specials
Begonia cane - Hotspot Eden Specials
Begonia masoniana Rock ® - XPLORE Eden Specials
Begonia masoniana River ®- XPLORE Eden Specials
Begonia masoniana Jungle ® - XPLORE Eden Specials