Eden Collection

Bottle - Cactus florida

Green World Tour
Waar verkrijgbaar
icon-water 1x 3wk Water
icon-sun direct Licht
icon-temperature 12-25 Temperatuur
icon-nutriments 1x pj Voeding
Potmaat 7,5 cm
Pot icon
Ideaal voor industrial, jungle, minimalism, retro Stijl
Watering can icon

Ons advies

Naast de grote diversiteit aan groene kamerplanten van de Eden Collection is het concept van de ‘Green World Tour’ ontstaan. De planten van Eden Collection komen namelijk vanuit de hele wereld; onze planthunter ontdekt in alle werelddelen de mooiste schatten van de natuur. Voor jezelf om te koesteren of om door te geven aan een speciaal persoon. Schrijf in dat geval een berichtje op het kaartje en deel de liefde voor groen. Het robuuste glaswerk zorgt voor een stoer en tijdloos uiterlijk wat past in elk interieur!

De plantjes in de flesje van de Green World Tour zijn erg makkelijk te verzorgen: een paar druppels water elke drie weken. Sterke planten dus!

 

Cactus florida zoom

Familie

Cactus florida behoort tot de familie van de Cactus en bevat vele soorten. De Cactus is een succulent wat betekent dat deze plant water kan opslaan in de bladeren en daardoor niet veel water nodig hebben. De Cactus florida kan ook in de volle zon staan en houdt erg van warmte.

De Cactus florida staat graag op een lichte plek en neemt graag een paar druppen per drie weken in zich op om gelukkig te blijven. Als je aan deze wensen voldoet heb je lang plezier van deze Message in a bottle!

Van dezelfde familie

Swipe om te navigeren
Bottle - Rhipsalis mesembryantemum Green World Tour
Bottle - Delosperma echinatum Green World Tour
Bottle - Haworthia attenuata Green World Tour
Bottle - Cactus florida Green World Tour
Bottle - Crassula Tenelli ® Green World Tour