Eden Collection

Peperomia Burning Bush ® - Flamboyant Florence

Peperomia
Waar verkrijgbaar
icon-water 1x wk Water
icon-sun indirect Licht
icon-temperature 15-25 Temperatuur
icon-nutriments 1x pm Voeding
Potmaat 15 cm
Pot icon
Ideaal voor industrial Stijl
Watering can icon

Ons advies

De Peperomia Burning Bush ® is een Peperomia obtusifolia uit eigen veredeling. De plant heeft donker groene glimmende bladeren met een rode rand. Deze plant kan redelijk veel licht hebben, maar geen direct zonlicht. Bij meer licht wordt de rode rand intenser van kleur. Deze Peperomia is meer een succulent-achtige Peperomia en moet daarom niet teveel water krijgen.
De plant vertakt spontaan gemakkelijk en heeft een stevige bruine stengel waardoor een mooie hoge plantvorm in de pot ontstaat. Door zijn makkelijke vertakkingen ontstaat er een struikachtige plantvorm.

Peperomia burning Bush 15 cm-2

Familie

De Peperomia familie is een zeer grote plantenfamilie van ongeveer 500 sierbladplanten en is verwant aan de peperplant. De meeste Peperomia variaties komen van origine uit het Amazonegebied van Zuid-Amerika, waar ze groeien onder warme en schaduwrijke omstandigheden. Peperomia’s zijn gemakkelijk in de verzorging en geschikt voor de meeste plekken in de huiskamer. De meeste planten geven een bloem met een opvallende kleur of kelkje.

Voor de Eden Collection zijn de beste soorten geselecteerd en nog steeds worden er meerdere nieuwe soorten per jaar ontdekt en toegevoegd aan de collectie.

Van dezelfde familie

Swipe om te navigeren
Peperomia Red Canyon ® Peperomia
Peperomia Burning Bush ® - Flamboyant Florence Peperomia
Peperomia Burbella ® - Bolla Bologna Peperomia
Peperomia Santorini ® - Punto Grigio Peperomia
Peperomia Milano ® - bambino Peperomia