Eden Collection

Peperomia verticillata Red Log ® - Red Log

Peperomia
Waar verkrijgbaar
icon-water 1x wk Water
icon-sun direct Licht
icon-temperature 12-25 Temperatuur
icon-nutriments 1x pm Voeding
Potmaat 5,5 cm,10,5 cm
Pot icon
Ideaal voor retro Stijl
Watering can icon

Ons advies

Als je op zoek bent naar een kleurrijke, speciale plant die gemakkelijk te verzorgen is, dan is de Peperomia verticillata Red Log ® iets voor jou. Deze kamerplant heeft namelijk een leuke dubbele kleur in het blad. De voorkant heeft een mooie donkergroene kleur en de achterkant van het blad kleurt rood. Plaats de plant op een lichte plek waar hij genoeg licht krijgt maar niet volop in het zonlicht staat. Hij doet het goed bij één keer in de week een beetje water geven. Deze plant wordt kwekersrechtelijk beschermd met PBR code EC-PEP-1601.

Van oorsprong komt deze mooie plant uit Bolivia.

Peperomia verticillata Red Log

Familie

De Peperomia familie is een zeer grote plantenfamilie van ongeveer 500 sierbladplanten en is verwant aan de peperplant. De meeste Peperomia variaties komen van origine uit het Amazonegebied van Zuid-Amerika, waar ze groeien onder warme en schaduwrijke omstandigheden. Peperomia’s zijn gemakkelijk in de verzorging en geschikt voor de meeste plekken in de huiskamer. De meeste planten geven een bloem met een opvallende kleur of kelkje.

Voor de Eden Collection zijn de beste soorten geselecteerd en nog steeds worden er meerdere nieuwe soorten per jaar ontdekt en toegevoegd aan de collectie.

Van dezelfde familie

Swipe om te navigeren
Peperomia Red Canyon ® Peperomia
Peperomia Burning Bush ® - Flamboyant Florence Peperomia
Peperomia Burbella ® - Bolla Bologna Peperomia
Peperomia Santorini ® - Punto Grigio Peperomia
Peperomia Milano ® - bambino Peperomia