Eden Collection

Bottle - Rhipsalis mesembryantemum

Green World Tour
Waar verkrijgbaar
icon-water 1x 3wk Water
icon-sun direct Licht
icon-temperature 12-25 Temperatuur
icon-nutriments 1x pj Voeding
Potmaat 7,5 cm
Pot icon
Ideaal voor industrial, jungle, minimalism, retro Stijl
Watering can icon

Ons advies

Naast de grote diversiteit aan groene kamerplanten van de Eden Collection is het concept van de ‘Green World Tour’ ontstaan. De planten van Eden Collection komen namelijk vanuit de hele wereld; onze planthunter ontdekt in alle werelddelen de mooiste schatten van de natuur. Voor jezelf om te koesteren of om door te geven aan een speciaal persoon. Schrijf in dat geval een berichtje op het kaartje en deel de liefde voor groen. Het robuuste glaswerk zorgt voor een stoer en tijdloos uiterlijk wat past in elk interieur!

De plantjes in de flesje van de Green World Tour zijn erg makkelijk te verzorgen: een paar druppels water elke drie weken. Sterke planten dus!

Rhipsalis mesembryantemum

Familie

Het geslacht Rhipsalis telt ongeveer zestig verschillende variëteiten die voornamelijk in het zuidelijk deel van Afrika hun oorsprong vinden. De Rhipsalis mesembryantemum is daar één groene variëteit van. De plant heeft een unieke uitstraling door de compacte ondergrond en de groene stelen die er bovenuit groeien. Met dit flesje haal je echt iets unieks in huis. Wil je extra lang plezier hebben van deze leukerd, zet hem dan op een lichte plek en houd het bij enkele druppen water per keer.

 

 

 

Van dezelfde familie

Swipe om te navigeren
Bottle - Rhipsalis mesembryantemum Green World Tour
Bottle - Delosperma echinatum Green World Tour
Bottle - Haworthia attenuata Green World Tour
Bottle - Cactus florida Green World Tour
Bottle - Crassula Tenelli ® Green World Tour