Eden Collection

Bottle - Senecio stapeliaeformis

Green World Tour
Waar verkrijgbaar
icon-water 1x 3wk Water
icon-sun direct Licht
icon-temperature 12-25 Temperatuur
icon-nutriments 1x pj Voeding
Potmaat 7,5 cm
Pot icon
Ideaal voor industrial, jungle, minimalism, retro Stijl
Watering can icon

Ons advies

Naast de grote diversiteit aan groene kamerplanten van de Eden Collection is het concept van de ‘Green World Tour’ ontstaan. De planten van Eden Collection komen namelijk vanuit de hele wereld; onze planthunter ontdekt in alle werelddelen de mooiste schatten van de natuur. Voor jezelf om te koesteren of om door te geven aan een speciaal persoon. Schrijf in dat geval een berichtje op het kaartje en deel de liefde voor groen. Het robuuste glaswerk zorgt voor een stoer en tijdloos uiterlijk wat past in elk interieur!

De plantjes in de flesje van de Green World Tour zijn erg makkelijk te verzorgen: een paar druppels water elke drie weken. Sterke planten dus!

IMG_8679

Familie

De Senecio stapeliaeformis behoort tot de familie van de Senecio wat één van de grootste plantenfamilies is. Tot het geslacht behoren ongeveer 1200 verschillende soorten. De Senecio stapeliaeformis is daar een uniek soort van, met de lange dunne grijzige stengels die rechtop in de flessenpost staat. De plant houdt erg van zon, maar heeft maar een klein beetje water nodig om te leven. Met deze bijzondere plant haal je een hippe en trendy plant in huis.

 

Van dezelfde familie

Swipe om te navigeren
Bottle - Rhipsalis mesembryantemum Green World Tour
Bottle - Delosperma echinatum Green World Tour
Bottle - Haworthia attenuata Green World Tour
Bottle - Cactus florida Green World Tour
Bottle - Crassula Tenelli ® Green World Tour